13. elokuuta 2016

Long time no see


Heippa taas pitkästä, pitkästä aikaa. En aio edes tuhlata kenenkään aikaa selittelemällä miksi täällä on ollut hiljaista, muutakun että töitä on ollut ihan kiitettävästi, sekä mieli ollut kesän pienesti maassa. Mutta nyt syksyllä voi taas mieli noustakin, nyt muutaman viikon sisällä alkaa nimittäin viimeinen vuosi AMK-opintoja! Nyt kesällä on kaikki kirjoitusfiilarit puserrettu täysin oppariin, joka alkaa sekin vedellä viimeisiään. Enää muutamat viilaukset ja sen voikin pian jo palauttaa.


Puhelimeni hajosi jo keväällä ja nyt kesällä ryhdyin käyttämään isäni vanhaa puhelinta. Tässä puhelimessa ei ole 4G verkkoon mahdollisuuksia, taikka etukameraa. Vaikka ihan kiva ettei puhelimessa niin paljon toimintoja ole, on se silti pienesti harmittanut kun kaikki kivat hetket ovat jääneet kuvaamatta, kamera kun on kivikautinen. Tästä ärsyyntyneenä olenkin tilannut uuden puhelimen ja mielenkiinnolla odottelen millainen viritys postilaatikkoon kilahtaa. En nimittäin tilannut perinteistä kautta puhelinta, vaan kokeilen mikäli Kiinasta saisi jotakin uutta ja mielenkiintoista.

Odotan huomista sunnuntaita kun kuuta nousevaa, sillä silloin on minulla viimeinen työpäivä tälle kesälle, ja pääsen vihdoin kesälomalle. Tätä on odotettu, ja en enää toiste kyllä pidä kesälomaa näin loppu kesässä. On ollut nimittäin pitkä kesä odotellessa lomia. Mutta sellaisia pikakuulumisia täältä, kyllä tästä vielä noustaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti