18. maaliskuuta 2016

Ravintolavinkki: Ivy&Bros, Amsterdam


Amsterdamissa pyörittiin pääasiassa punaisten lyhtyjen alueella, jossa päätettiin käydä toisella aamupalalla. Oltiin Suomesta lähdetty aamulla jo aikaisin, joten pieni suupala ei ollut haitaksi. Yksi matkakumppaneistani oli löytänyt TripAdvisorista todella hyvät suositukset saaneen Ivy&Bros-ravintolan, joka oli kyllä kehujen arvoinen! Kahvila löytyin hiukan yllättäen ja vahingossa, meinasimme kävellä ohi, mutta onneksi satuimme huomaamaan paikan.

Sisustus kahvilassa oli erittäin mielenkiintoinen, yhdellä seinällä roikkui muun muassa varmaan 3m x 2m olevat hain hampaat! Tosin ne taisivat olla vain jäljitelmä, luulisi ettei oikeita purukaluja ihan kuka vain saisi käsiinsä. Kavilasta olisi voinut ostaakin joitakin sisustusesineitä, ja jos vain olisi tili täynnä ja matkalaukussa tilaa, olisin varmaan ostanut kaiken mukaani!
Mutta siitä ruoasta, kuten mainittu ruoka oli todella hyvää! Söin itse Toast Deluxen, jossa oli välissä ainakin pekonia, bataattia, paljon paljon juustoa sekä paprikaa. Mukana tuli pieni salaatti joka toi mukavasti tuoreutta annokseen, joka ilman sitä olisi ollut aivan liian tuhti. En sitä siltikään kyllä jaksanut kokonaan syödä, mutta suurimman osan kuitenkin! Jos jotakin negatiivistä, kaipasin leivänkin välissä jotakin tuoretta, vaikkapa tuore tomaatti taikka sitten tuo salaatti siellä välissä olisi tehnyt annoksesta hieman kevyemmän eikä niin tuhdin. Mutta salaatin sai kyllä itse napattua jokaiseen haarukalliseen tuosta sivustakin, joten tuokin on tuollaisia olemattomia ongelmia. Annos oli n. 10€, eli ei ollenkaan paha noin täyttävästä ja herkullisesta ruoasta, joka piti nälän visusti poissa pitkään.

Satuimme paikalle täydelliseen aikaan, sillä kun söimme ja istuskelimme, ehti kahvilaan tulla oikein jonoa. Tosin kyseessä oli kuitenkin pieni paikka, joten ei siellä useita istumapaikkoja ollutkaan. Jono ei ikinä kestänyt kauaa, vaan vaihtuvuus oli nopsaa kuitenkin asiakkaissa, joten vaikka jonottamaan joutuisikin, ei siinä varmaan ikuisuutta menisi. Joka tapauksessa aivan mahtava kahvila josta sai herkullista ruokaa. Vaikka paikka selkeästi oli suosittu, ei hinnat olleet mahdottomat, vaan omasta mielestäni ihan kohtuulliset, ja etenkin hinta-laatu suhde toteutui täysin. En voi kuin vain suositella! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti