21. maaliskuuta 2016

ITB through my phone


1. Alexanderplatzin S-Bahn asema. Jotenkin todella kaunis. / 2. En meinannu pysyä pöksyissäni kun huomasin batmanin auton, kuinka siisti! Nyt on puhelin täynnä kuvia... /3. Keskiviikkoaamuna ensimmäisten mukana messuille. Tuolla oli ihan järkyttävä määrä porukkaa! / 4. Messuasuina toimi upouudet Adidaksen tennarit, suorat housut, kauluspaita ja neule!

*****

Selailin puhelinta ja löysin sieltä muutaman kuvan messuilta! Olin Berliinissä täysin näiden messujen takia ja olihan ne hienot! Maailman johtavat matkamessut oli tosi kiva nähdä ja kokea, vaikkakin erittäin väsyttävä kokemus, haha. Messuista olis toki saanut enemmän irti mikä olisi paikalla tekemässä kauppoja, mutta opiskelijanakin tuo oli jo upea kokemus. 

Kuvassa näkyvät Adidaksen tennarit eivät sitten olleetkaan niin upea kokemus. Ilmeisesti minulla on vähän huono jalka Adidaksen kenkiin, joten sain molempiin kantapäihin hirmuisen kivuliaat rakot. Toinen parani jo Berliinissä, mutta toinen on vieläkin vähän kipeä, pitää toivoa ettei sinne ole päässyt mitään pöpöä sisään. Mutta palailen vielä myöhemmin alkavalla viikolla lisää messuihin ja niihin liittyviin asioihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti