22. maaliskuuta 2016

Pitsatiistai


On kyllä ihana olla kotona! Tänään iskä tuli hakemaan töistä, ja kun päästiin kotiin, odotti siellä pitsapohjat täyttäjäänsä. Olispa aina tämmöstä kun ei huvita tehdä ruokaa, etenkin Porvoossa. Itse ainakin välillä jätän vain syömättä kun en vain jaksa ryhtyä ruoanlaittoon. Huono tapa, tiedetään!

Tällä kertaa pitsaani eksyi tonnikalaa, purjoa, valkosipulia ja mozzarellaa, sekä toki rucolaa paistamisen jälkeen laitettuna. Ihan perusjuttuja ja silti niin hyvää! Mietin silti että ensi kerralla voisi laittaa tomaattia ja vaikkapa paprikaa, jotta saisi vähän jotain "tuoretta" mukaan! Kiva kuitenki syödä välillä muillakin täytteillä kuin aina sillä ilmakuivatulla kinkulla. mozzarellalla ja rucolalla. Tosin nyt tekee sitä sitten mieli, haha. 

Vaikka pitsat ovat ehkä helpointa tehdä itse, tulee niitä harvemmin tehtyä. Nyt varsinkin kun yksin elää niin täytyisi tehdä todella pieni taikina ja se ei ilmeisesti sitten ole sen arvoista kun ei sitä ikinä aikaiseksi saa. Mutta nyt nukkumaan, huomenna on aikainen herätys. Ihan hassua mennä aamuvuoroon, kun pääasiassa tulee aina tehtyä iltaa ja yötä. Onneksi aamuvuorosta pääsee ajoissa kotiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti