6. maaliskuuta 2016

Miksi pakkaaminen on niin hankalaa?

Vaikka tässä ollaan matkusteltu vaikka kuinka ja kauan, en millään osaa pakata matkalle. Aina on liikaa tavaraa, ja ihan turhaa tavaraa mukana. Tällä kertaa koitan selvitä pienellä laukulla, jos se vielä vähän tavaramäärän lisäksi karsisi shoppailua. Nyt on toisaalta helppo pakata sillä menen messuille, jolloin asu on business casual. Tässäkin on tosin helppo vetäistä överiksi, nytkin viiden päivän reissulle minulla on kolmet housut.. Onneksi vielä ehtii karsimaan! Pukeudun yleensäkin aika asiallisesti, mutta en silti joka päivä kulje kauluspaita päällä. Saa nähdä miten sitä jaksaa näyttää asialliselta koko matkan, haha! 
Katselin lentolippujani ja huomasin "ilokseni" että istun jokaisella perhanan lennolla keskipaikalla. Elättelen toivoa että lento ei olekaan täynnä, taikka että pääsisin kuitenkin ikkunapaikalle. Inhoan keskipaikkaa, ellei siten ole kavereita vieressä pitämässä seuraa. Ja tämäkin ihan vain vieruskavereideni hyödyksi, olen meinaan juuri se joka höpisee ihan höpöjä, taikka sitten nojaa nukkuessaan vieraan ihmisen olkapäähän. 

Mutta nyt vielä vikat pakkailut ja sitten unten maille.  Ensi yönä onkin herätys jo kahdelta ja siitä sitten suunta lentokentälle. Vähän jo jännittää, mutta se on vain hyvästä. Kiva päästä taas matkustamaan! Vaikka uhkasinkin ettei minusta tule mitään kuulumaan nyt hetkeen, ajasin kuitenkin yhden postauksen matkaniajaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti