10. helmikuuta 2016

Herkku iltapala

Heippa! Oon Porvoossa asustellessa huomannu kaipailevani Arnoldsin bageleita, erityisesti tonnikalabagelia. Olen tässä nyt viikon kierrellyt kauppoja ja koittanut löytää itse bagelsämpylöitä, mutta ei ole löytynyt ei. No tänään kuitenkin kävin Lidlissä ja jälleen petyin kun ei bageleita näkynyt mailla halmeilla, mutta päätin olla tästä lannistumasta ja ostin sitten jalkapallosämpylöitä paistopisteeltä. Ja voi kuulkaas! Oli herkullisia. Mutta niin siitä iltapalasta!

AINEKSET/TARVIKKEET:

Tonnikalapurkki
1/3 pala kurkusta
Puoli purkkia creme fraichea
Philadelphia tuorejuustoa
Jäävuorisalaattia
Lidlin jalkapallosämpylöitä

Pilkoin kurkut pieniksi paloiksi, kaadoin tonnikalasta öljyt/vedet pois ja heitin molemmat kulhoon jossa muhensin tonnikalan. Lisäsin sinne myös puolikkaan creme fraichen ja sekottelin kaiken kunnolla. Sitten vain sämpylät kahtia, molemmat puolet voidellaan tuorejuustolla, lisätään toiseen kanteen tonnikala-kurkkusekotus ja siihen vielä päälle salaatit. Tämän jälkeen vain kannet yhteen ja herkutelemaan!
Eihän tämä toki kevyin iltapala ole, mutta hyvää silti. Maistuu ihan samalta kuin Arnoldissa bagelit, eli oikein onnistunut kokeilu. Ja edullinen! Nuo sämpylät olivat 39 senttiä kipale, ei paha ja maku oli mitä parhain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti